Кога Снуп Дог ќе ти понуди дим, едноставно немаш срце да го одбиеш, па макар и да си полицаец

А полицаецот не чекаше да го молат 2 пати :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.