Кога српскиот водител ќе згреши и ќе се прави како „нисам одавде“, тука е Влатко Лозановски да го корегира

Политиката е една работа, чувствата на народот се сосема друга. Влатче го доби признанието за најдобра поп фолк нумера на Music Awards Ceremony 2020.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.