Кога татко ти е брилијантен столар, ти ја имаш привилегијата да добиваш вакви играчки за подарок

Изработката на новиот Toyota PRADO Land Cruiser 2020 траела 20 дена, а целиот процес е прикажан во едно 10-минутно видео.