Кога татко ти сакал да свириш во филхармонија, а ти си народњак во душа и многу сакаш мотори

Знаете ли да го играте најновото „Мотирџиско оро“? Дури и полиција ги брка моторите :).

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.