Кога твоето маче ќе стане зависник од марихуана за мачки

Се работи за легален производ, сушена коча билка, од иста фамилија со нането, по која мачките буквално полудуваат. Билката е позната уште од древни времиња, дури и во стариот Египет им ја давале на мачките кои што живееле во храмовите. Билката многу убаво мириса а токму етеричното масло што го содржи предизвикува реакција во мозокот на мачките и реагираат на неа како на дрога.