Кога твоите двајца најдобри другари имаат точаци, заштедуваш на транспорт, дури и кога предметот е екстремно незгоден за носење

Овие тројца Бразилци решиле огромната цевка да ја пренесат со 3 велосипеди, па да видиме како им оди.