Кога убавата и нежна дама ќе се изнервира

Кога некој ќе те извади од такт, веќе не си свој, или конечно си?

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.