Кога виде известување во живо на ТВ, фраерот веднаш им се пофали на гледачите, колку јака девојка фатил

Репортерката на белгиските вести нема поим што се случуваше позади неа… А гледаноста наеднаш отиде до небо.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.