Кога видоа дека со кавга не можат да се разберат, решија да ги употребат и своите возила

Нерамноправна тепачка на месецот!

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!