Кога возачот слепо му верува на својот GPS систем

Снимката е од тајландскиот главен град Бангкок и многу е поучна. Мал прекин во комуникацијата со сателитот може многу да ве чини ако само ги следите упатствата а не и ситуацијата на патот.