Кога возачот на булдожер ќе се натреска

После напорниот работен ден, ред е и да се испие некоја чашка, а ако се премине линијата, булдожерчето може да ви заличи како брз спортски автомобил.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.