Кога за време на викенд во големите европски метрополи, ќе свртиш едно крукче и ќе пуштиш добра музика до даска

Животот е убав, а викендот сам по себе е доволна причина за славење. А замислете да имаа продолжен како што имаме ние :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.