Кога забарот ќе ти рече “Ова може да те заболи” (виц)

Вчера одам на забар. Матичен ни е на цело семејство, со тек на годините станавме и куќни пријатели. Забарот ми вели:
– Ова може да те заболи!
– Ајде, јас сум маж, ќе истрпам.
– Спиев со жена ти…