Кога желбата ти е да си тапанар во Металика, но те стават со Лепа Брена од Алиекспрес

Тапанарот максимално се внесе во настапот.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.