Кога жена ти ќе те пушти да излезеш сам со друштво на жива музика

Како куче пуштено од синџири (буквално) 🙂.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.