Кога жена ти уста не затвора, оваа финта функционира секој пат!

Плус ќе пукаш од здравје од пиење шејкови по цел ден :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.