Кога жена ќе те предупреди, подобро сфати го тоа сериозно, а не да се правиш мажиште

Фраерот реши да се прави мажиште со нозете на жената околу вратот иако таа го предупредила дека ќе зажали.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.