Кога жена ми замина… (виц)

Кога жена ми замина, ми беше тешко и бев многу тажен. Но потоа си зедов куче, си го купив моторот за кој отсекогаш сум мечтаел и на крај ја опнав комшивката што ја меркам со години. Животот ми се нареди, но почнувам да си мислам дека ќе си имам проблеми кога жена ми ќе се врати од работа.