Кои држави Македонците најмногу ги мразат, а кои ги сакаат? Данец направи улична анкета!

Кога би ве прашале која држава најмногу ја мразите или не ви се допаѓа, што би одговориле? Овој 28-годишен влогер и авантурист од Данска посетил 152 држави во последните 8 години и неодамна Македонија беше негова дестинација. Тој одлучи да им постави на луѓето интересно прашање: „Која држава најмногу ја мразите?“ а некои од нив ги праша и која најмногу им се допаѓа. Погледнете што одговорија луѓето!