Кои мажи не се тепани од жените? (виц)

Во машко друштво.
– Ајде кажете сега, кој од вас го тепа жена му?
Гк-мк, еден по еден сите си признаваат. Само најситниот си молчи.
– А ти бе?
– Зошто да ме тепа бе, јас си слушкам.