Кои се најбрзите работи на планетата? (виц)

Најбрзите 3 нешта на планетата:
3. Гепард,
2. Ферари,
1. Бабичка на крајот на редот на касата во Кам, кога ќе слушне: „Повелете и на оваа каса!“