Кој автомобил може да издржи најмногу без капка масло: Хонда, Пежо или Форд?

Дали некогаш сте биле љубопитни да дознаете што би се случило со автомобилот доколку во моторот нема ни капка масло, ниту антифриз? Овие ентузијасти ја тестираа отпорноста на моторите на Honda Civic, Peugeot 206 и Ford Focus, за да видат кој е најиздржлив.