Кој би рекол дека има „ботаничка градина“ на зграда зад Универзална?

Автор: Е.Р

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.