Кој е идеалниот подарок кој ниту една жена не може да го одбие? (виц)

Ливче на кое пишува „Те сакам“, ставено во џебот на кожно палто, оставено на задното седиште на нов Мерцедес, паркиран пред вила со поглед кон морето!