Кој е најубавиот машки орган? (виц)

Таа:
– Кај мажите најмногу ми се допаѓа органот со две букви!
Тој:
– Жалам, немам со две, имам со три букви!
Таа:
– Да, гледам дека немаш… Мислев на „ум“…