Кој ги измисли пластичните шишиња за пиво, секоја му чест! Инаку ова ќе беше вистинска катастрофа!

А вака, ќе дремне малку па ќе продолжи и ќе успее да им однесе пиво на другарите.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.