Кој ја воспитува младината во Скопје? Малолетник фатен на дело како пали отпад во Вардариште

Децата учат од возрасните, а она што ќе го научат е слика на општеството во кое живеат.

Малолетник е фатен на дело како пали одпад во депонијата Вардариште, објави Инспекторатот на град Скопје. „Повикани се службеници од МВР кои веднаш постапија согласно нивните надлежности. Продолжуваат засилените контроли“, додаваат тие на својата Фејсбук страна.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!