Кој ја загадува Драгор, Битола? Идиот кој вака си ги воспитува децата!

Страшно е да се види вакво нешто во 21 век кога имаш контејнери на секој чекор и реката е последната ,,канта” на која треба да помислиш.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.