Кој кого изневерува? (виц)

После с*кс:
– Душо извини, морам да се вратам дома, ѝ ветив на жена ми…
Таа со тага во гласот:
– Е па срце, штом треба и штом си ветил, те разбирам, оди…
По кратка пауза таа избувнува:
– Еј, еј, чекај малку бе! Јас сум жена ти!