Кој рече дека бабата немала рефлекси затоа што остарела?

Ем бабата спречи катастрофа, ем бебето научи лекција. Горда кандидатка за престижната титула „Мотика баба на годината“.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.