Кој рече дека мало куче не може да ве повреди?

За малку ќе му ја скршеше ногата. За волја на вистината, заслугата е повеќе на паниката отколку на кучето.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!