Кој рече дека не можеш да бидеш најголем скопски фраер со старото Југо на татко ти?

Само треба малку да ги засукаш ракавите и да го средиш, како што тоа го направи авторот на ова видео.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.