Кој рече дека плавушите се поглупи од бринетите?

Фудбалерката сакаше да се напие малку вода на паузата, а другарката побрза да ја заштити од резил.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.