Кој рече дека сме немале заедничка историја со Бугарите?! Еве го доказот!

Една червена – две кутии халва.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.