Кој рече дека жените биле послабиот пол? Погледнете што направи оваа полицајка, откако осомничениот ја застрела без предупредување!

Инцидентот е снимен од камерата на телото на полицајката, која запре да провери осомничен 28-годишне маж во американската држава Ну Мексико.