Кој вели дека немало поддршка за полицијата?

Понекогаш и на нив им треба помош, ако нема во близина ќе си ја стопираат…

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.