Која е формулата за да бидеш најголем фраер во Куманово?

Нема жена во Македонија, не само во Куманово, која нема да падне на ваков фраерлук.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.