Која е предноста да се има убава фасада?

Многу подобра домаќинка си и полесно се снаоѓаш во кујната 🙂.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.