Која е разликата од Илон Маск и нашиот Васе? (виц)

Разговор на средовечен брачен пар од Македонија:
– Гледав на телевизија емисија за Илон Маск.
– Што е Илон Маск?
– Инженер.
– Како наш Васе?
– Не, наш Васе е главен инженер.