Која е разликата од живеењето во нормална и во банана држава? Кратко видео објаснување со една мајка и дете!

Вакво нешто нема да ви се случи во нормална држава, затоа што таму градоначалникот не го наместил тендерот и парите в џеб.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!