Која е тајната на 45 годишната Сара, мајка на 2, која не вежбала ниту 1 ден во живтотот?

Освен што не вежба, таа воопшто не внимава ниту на исхраната…

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.