Која е тајната за долг и среќен брак? (виц)

Внукот го прашува дедото:
– Абе дедо, со баба сте во брак 50 години, а ти уште ѝ велиш душо. Која е тајната?
– Па, пред 5 години ѝ го заборавив името!