Кока колата го доби своето прво лансирање во продавницата

Еден потег беше доволен и тргна кон експлозивно патување.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!