Кокосот е многу опасна работа, иако навидум изгледа како слатко задоволство

Го погоди човекот на моторот како гром од ведро небо…

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!