Колачите на баба Митра имаат многу логично име, затоа што се многу слатки

Се срамеше да го каже, но Алачка ја пресрами и веднаш побрза да ги проба.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.