Коледарски оган во Прилеп сепак имаше, но заврши неславно

Бидејќи сите масовни собири се забранети, прилепските власти го решија огнот на класилчен начин, со пожарникари.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.