Колегата му го спаси животот на падобранецот кој се онесвести од страв за време на летот

Како што луѓе се онесвестуваат на обични атракции како што е катапултот, така и за време на скокање со падобран може да се случи да се изгубат. Овој човек имаше голема среќа што има ваков другар.