Колегите му објасниле на новиот вработен како се пали правосмукалката

Само треба појако и поупорно да влече, вака ништо не прави :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.