Колегите му рекоа на „мозокот“ да ја земе скалата за да ја откачи крпата

И тој го направи тоа, на најлогичниот можен начин :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.