Колената на рускиот кревач на тегови Александар Седик си поминаа гадно на неговиот последен настап

Намерата му беше да крене 400 килограми, но неговото десно колено не мислеше така. Веднаш по инцидентот, спортистот бил префрлен во болница, каде што му била направена операција која траела цели 6 часа. Предупердување: Видеото може да ве вознемири!